Dámská tričkaPánská trička

Energy drink – fosforeskující

Tenhle energy drink vás zaručeně nabije energií. Používá totiž elektrické energie ze zásuvky, takže je jisté, že vás pořádně nakopne. Tenhle energeťák je tak nabitý, že dokonce svítí ve tmě. Ale pozor, tenhle energy drink není pro každého. Moucha to poznala na vlastní kůži a už to asi nevydejchá.

Upozornění: nevhodné pro těhotné a právě kojící ženy. Nevhodné pro děti a dospívající do 18 let. Nevhodné pro lidi s kardiostimulátorem a srdečními onemocněními. Před konzumací pečlivě čtěte příbalový leták.

Potisk obsahuje fosforeskující částice, takže po nasvícení svítí ve tmě. Pro více detailní fotografie klikněte níže na pánské/dámské tričko.

Na obrázku můžete vidět: plechovka energetického nápoje, okolo níž šlehají elektrické blesky. Z plechovky vede drát se zástrčkou do 220V zásuvky. Na plechovce je žlutá značka upozorňující na elektrický proud a nápis Electric energy drink.

Energy drink - tričko s fosforeskujícím potiskem, který svítí ve tmě

Pánská trička s potiskem  Dámská trička s potiskem
Elektricky nabitý energetický nápoj - černé pánské tričkoEnergetický nápoj nabitý ze zásuvky na 220V - zelené pánské tričkoTlačítko Koupíte zde! Electric enegy drink - černé dámské tričko s potiskemTlačítko Koupíte zde!
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *